. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
SERVICII SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Beauty

Briliant Technologies Group

software profesional pentru saloane de infrumusetare


 

      BrilBeauty Professional  reprezinta solutia software completa pentru saloane de infrumusetare, oferind in permanenta utilizatorilor, un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul salonului, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

      Folosind BrilBeauty Professional veti aduce un plus de excelenta in serviciile sportive oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a clientilor dumneavoastra.

      Cu ajutorul BrilBeauty Professional veti putea urmari situatia clientilor, a orelor si serviciilor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui client in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregului salon.

     Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilBeauty Professional veti fi in permanenta la curent cu situatia salonului si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia clientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

      Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilBeauty Professional reprezinta unealta de baza in informatizarea salonului dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

citeste mai multe >>
 

 

      Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de sala de fitness sau club sportiv, BrilBeauty vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulele Enterprise, Marketing, Interactive, Online, ID si HR reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.

 
BrilBeauty Enterprise   BrilBeauty Marketing
 
      Modulul Enterprise reprezinta unealta suprema in controlul afacerii de la distanta si in centralizarea datelor la nivel global, oferind managerilor posiblitatea de a  lua decizii in timp real.         Modulul Marketing ofera posibilitatea crearii de campanii de marketing prin SMS, Email si Telefon, astfel aducand clienti noi si tinand clientii actuali informati, multumiti si dornici de a primi mai mult.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilBeauty Interactive   BrilBeauty Online
 
      Modulul Interactive transforma orice calculator intr-o receptie interactiva si un sistem interactiv de informare pentru clienti, oferind informatii despre serviciile oferite si despre contul clientului.         Modulul Online reprezinta legatura dintre afacerea dumneavoastra si mediul Web, putand oferi astfel vizitatorilor o platforma rapida de a se informa, de a cumpara si de a face programari.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilBeauty ID    BrilBeauty HR
   

      Modulul ID permite controlul intregului flux de persoane din cadrul salonului, prin intermediul cardurilor sau bratarilor de identificare.

         Modulul HR permite calculul automat al salariului fiecarui angajat, in functie de procentele stabilite si de bonusarile acordate.

citeste mai multe >>

   citeste mai multe >>

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro